Енергия и бързо отлитащи часове в събота

Първите 10 минути от обучението и вече започнах мислено да си записвам в главата "ето тук да не пропусна да и/му разкажа за тази инициатива/организация/възможност"... участниците срещу мен се представяха и виждах в очите им, че и те си казват "ето тези са съмишленици - можем да правим неща заедно"...

Да ви призная това се случва всеки път, когато имам привилегията да бъда в една стая с хора, които са решили да работят за каузи - оставили са работата си или пък свободното си време, за да решават проблеми и неправди, да помагат. Всеки път енергията е толкова голяма, усещането за удоволетвореност - много силно. Запалвам се и аз от тази енергия и се надявам да успея да бъда толкова полезна, да споделя нужното, за да свършат хората срещу мен работат си, по най-добрия начин.

 

Както се често се случва и този път ни се искаше да разпънем още времето, за да продължим да си говорим за нещата, които правим, да се опознаем още по-добре, да научим още повече неща по тази така важна и сложна тема като фондонабирането или казано на чист български "Fundraising".

 

Тази събота с нас бяха хората от Фондация Бащинство, лятна Академия на изкуствата, Фондация "Вратичка за всички", Фондация "Направи добро-Александровска", СНЦ ЗОНТА КЛУБ БУРГАС, Сдружение “Развитие и разпространение на психотерапевтична помощ в България”, 192 ЦДГ Лозичка, Фондация "Надежда за малките" и др. Всички те следват важни и чисти цели - от подкрепата на деца, излизащи от институционална грижа и търсещи своя път и реализация в живота, подкрепа на млади хора да се реализират в културната сфера и подкрепата на цели общности от хора, живеещи под прага на бедност, до осигуряване на медицински специалисти за хора, които поради бедност и отдалеченост нямат достъп до здравни грижи, платформа за психиатрична подкрепа и дейности за осъзнаване и утвърждаване ролята на бащата в детското израстване. Не бяха подминати и екологичните теми.

 

Благодаря на всички колеги за търпението, ангажираността и отдадеността, с която се включиха. Продължаваме във Versa people...


Специални благодарности и на Ирина Цветкова от Български дарителски форум за споделената полезна информация и съвети от първо лице за платформата за набиране на средства чрез DMS, както и на партньорите ми от CSR Bulgaria и Борис Колев, който винаги споделя с нас полезни и практически съвети и информация за работата с бизнеса.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Свърши ли времето на мениджмънта?

20/06/2018

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Long Shadow