Build your work around what matters to you

За смисъла, който води делата ни.

IVersa e свързана с това да събира и разпространява знания. 
Идеята за нея идва от опита и работата ми досега, която ме накара да мисля за себе си и другите около мен като мултифункционални личности, които постоянно търсят знания и развитие в повече от една област на живота. Искаме да сме успешни в ученето, кариерата и това което правим ежедневно, да сме успешни в семейството си, сред приятели и близки. Търсим начин да направим света, обществото или общността си друга - по-добри.
Знанието ни води напред, знанието е промяната.

През последната година се срещнах с много такива хора и за тях и за мен създавам тази страница, която се надявам да се изпълва с полезни връзки и информация за всеки от нас.

ЗА МЕН

Основател на IVersa, съ-основател на Impact D(r)ive 

Над 15 години се занимавам с дизайна, разработката и управлението на проекти в държавния, частния и НПО сектора. Последните 5 години съм експерт в Институт "Отворено общество" и съм част от програмата за подкрепа на НПО в България.

Притежавам опит в управленско консултиране, управление на програми и грантови схеми, работа с донори и програми за обучение на магистрати.

Разработвам фъндрейзинг планове, бизнес и стратегически планове за организационно развитие. 

Сертифициран обучител съм, създавам и преподавам авторски програми за обучение по темите фъндрейзинг, социално предприемачество, Business Model Canvas, европейски и донорски програми за финансиране, управление на проекти.

Имам две магистърски дипломи в областта на управлението и бизнес администрацията (УНСС и IFAG).

Директор партньорства в Българската мрежа за корпоративна социална отговорност

Съ-основател на Фабрика 360 и основен обучител до юли 2016 г.

Част от основателите, Председател и член на УС на сдружение "Настоящи и бъдещи майки" (2006-2010 г.) - организацията осигурила 1 годишно високо платено майчинство в България.

Фъндрейзинг

Социално предприемачество

Business Model Canvas

Capacity Building 

Комуникации и  работа  с медии за НПО
Crowdfunding

Project Design &

Project Management
Европейски и международни донорски програми за НПО и бизнеса

 

ПРОЕКТИ

LocalFood.bg - инкубатор за стартиращи микро бизнеси в областта на храните и катализатор за промяна”, финансиран от Фондация „Америка за България”.

Social Entrepreneurship as Local Force” (SELF) developed in the framework of Erasmus+ Programme, KA1: Youth Mobility – partner countries by ViaCivic Association